čtvrtek 26. července 2012

Další nové obálky = Další knihy, které si chci přečíst

Už před týdnem jsem vám zde zveřejnil článek s několika obálkami, a za ten týden jich ještě pár přibylo. Není jich sice moc, ale jedná se o pokračování některých knih. Dám vám zde tři obálky, ke kterým toho moc nebude, ale musím říct, že se mi třeba obálka k pokračování Divergence hodně líbí. Bude se jmenovat Rezistence, a měl by vyjít už 17. září, jupíí :) Další obálkou je obálka k Deníku úúúplně obyčejného upíra, který se bude tentokrát nazývat Fakt "šílenej" rok, na který se už taky těším. A jako poslední obálku přidávám obálku tentokrát ke komixu od Petra Kopla, jedná se o pokračování Hororlandu s názvem Procitnutí. Musím říct, že jsem ještě nečetl předchozí díl Hororlandu, ale chystám se na něj. Tady jsou obálky, a k Rezistenci a Hororlandu přidávám i anotaci, přidal bych i k Deníku úúúplně obyčejného upíra, ale k tomu zatím nikde není.


Žádná volba není bez následků.
Měl to být pro Tris šťastný a slavnostní den, ale všechno dopadlo úplně jinak. Po krvavé tragédii mezi frakcemi vzrůstají konflikty a nad společností se vznáší válka. Tris se musela rozhodnout už jednou – a teď ji čeká další volba. Dřívější rozhodnutí, obavy, zármutek i provinilost, to vše ji teď dostihlo a Tris nezbývá než bez výhrad přijmout svou Divergentní identitu. Dokáže se ale vyrovnat se všemi následky?




Trpíte nočními můrami, strachem ze tmy, nebo nespavostí? TENTO KOMIKS NENÍ NIC PRO VÁS!

Martin Lafetka donedávna patřil k těm nebohým náctiletým, kteří se chtějí za každou cenu odlišovat od okolí. Snad by raději zemřel, jen aby byl zajímavý. Ale pozor na přání…! Když se probudíte v márnici se znamením věčnosti na hrudi a duchové začnou vstávat z hrobů, tajemné síly světa živých i mrtvých se budou přetahovat o vaši duši, dali byste cokoli za to, abyste aspoň chvíli byli zase normální. To je však jen začátek… Martinovy pravé schopnosti se brzy projeví.






2 komentáře: